Holtenbroek

Home

Welkom op de site van Politiekids Zwolle.

Politiekids Zwolle is een samenwerking tussen Politie Team Zwolle, Travers Welzijn, de gemeente Zwolle, Doomijn, atletiekvereniging AV PEC, Sportservice Zwolle, Deltion College en de Brede Scholen in Holtenbroek.

“De jeugd heeft de toekomst en met deze jeugd moeten we het doen!

Politiekids, een sterk begin”

Het project Politiekids in Zwolle leidt kinderen op tot Politiekid. De training duurt een half jaar. Het leert kinderen competenties aan, kinderen worden bewust, leren samenwerken en het draagt bij aan het besef van normen en waarden. Kinderen worden in positieve verbinding gebracht met de Politieorganisatie en voelen zich daarmee verbonden. Politiekids vormen een groep. Ze dragen bij aan de veiligheid in de wijk en voeren daarvoor preventieve acties uit.

De Politiekids starten met het afleggen van een eed tijdens een officiële beëdiging. Na het doorlopen van het trainingsprogramma moet aan het einde van de opleiding een examen worden afgelegd. Daarna volgt de diplomering. Na het behalen van het diploma dragen ze de titel “Senior Politiekid”.

In het menu aan de rechterkant op deze pagina vindt u meer informatie. Mocht u op deze site niet de informatie vinden die u zoekt, mail dan uw vraag naar politiekids.zwolle@gmail.com.

Veel leesplezier.

Team Politiekids Zwolle

NIEUWS OVERZICHT


  • Deze groep heeft nog geen nieuws toegevoegd

EVENEMENTEN OVERZICHT


  • Deze groep heeft nog geen evenementen toegevoegd