Politiekids Groningen

Nieuws

12 May 2017 / Groningen

Politiekids naar FC Groningen stadion

Dinsdag gingen de Politiekids Oosterpark op de fiets naar het FC Groningen stadion. Daar kregen ze een rondleiding. Donderdag waren de Politiekids van de Korrewegwijk aan de beurt, toen vertrokken zij naar het stadion. Foto's Politiekids Oosterpark:

Lees meer...
25 Apr 2017 / Groningen

Senior Politiekids op bloemetjesmarkt

Uit de groep kinderen die eerder mee gedaan hebben aan Politiekids staat een aantal op de lijst als senior Politiekid. De huidige groepen worden ook senior Politiekid zodra ze de training hebben afgerond. De senior Politiekids krijgen speciale opdrachten, zoals voor het eerst tijdens Goede Vrijdag op de jaarlijkse bloemetjesmarkt. Daar spraken ze mensen aan om ze te wijzen op het gevaar van zak...

Lees meer...
07 Apr 2017 / Groningen

Politiekids houden snelheidscontrole

Nadat eerder deze week de Politiekids van de Oosterparkwijk een snelheidscontrole uitvoerden waren nu de kids van de Korrewegwijk/De Hoogte aan de beurt. Met een lasergun werden automobilisten op snelheid gecontroleerd en werden automobilisten staande gehouden. Zie hieronder de foto's van deze dag:

Lees meer...
07 Apr 2017 / Groningen

Politiekids Oosterpark doen snelheidscontrole

Op vier april gingen de Politiekids weer de straat op met een actie. In de Oosterparkwijk werd op drie verschillende plekken een snelheidscontrole uitgevoerd met een lasergun. Het was een prachtige warme dag en de stemming zat er goed in! Bekijk hieronder de foto's:  

Lees meer...
30 Mar 2017 / Groningen

Politiekids Oosterpark aan het kickboxen

De Politiekids van Oosterpark zijn bij Buddha Gym geweest en kregen les in kickboxen. Hieronder het fotoverslag:

Lees meer...